Informatie

Hey daar,

morgen vertrekt ons vliegtuig om 12:00 lokale tijd (vluchtnummer SU0261) Wij komen aan in Rusland om 17:10 lokale tijd. Vandaar vertrekken wij om 20:55 naar Amsterdam en komen morgen om 22:25 aan op Schiphol (vluchtnummer SU2552).

Tot gauw!

Mitchel & Michael

Teun

Cool, die tijd is echt voorbij gevlogen.
fijn dat toch alles(of teminste het meeste) goed is gegaan. :)

Peter

SU0261 is een vlucht van Moskou naar Parijs en SU2552 van Moskou naar Amsterdam. Ik zou dit nog wel even dubbelchecken.

CP

Aaaaw, dat was het al weer? Geweldig genoten van alle verhalen en fotos. Succes met alles in de koffers proppen en hopelijk verloopt de terugreis zonder problemen. ;)

mitchel

@ peter:
ik heb het nog even gechecked maar het staat toch echt zo op onze e-ticket. Ik weet niet waarom jouw site anders zegt, maar de vluchtnummers
horen gewoon correct te zijn.

Peter

Als op het ticket de vertrek en aankomst locaties maar goed zijn. Het wordt zo vervelend als je met een ticket van Moskou naar Parijs op Narita airport staat XD.

Peter

Ah, kijk. Een andere website geeft dit aan:
This flight has multiple segments. Please select a segment from the list.

- SU 261 from (NRT) Tokyo to (SVO) Moscow
- SU 261 from (SVO) Moscow to (CDG) Paris

Michel

@Mitchel
Klopt! Vind ik ook geen gezeik je betaalt er zat voor. Helaas zegt google(dar kan je ook vlucht nummer checken) ook dat het een andere vlucht is maar misschien zijn er verschillende vlucht nummers in Azie en europa en met je die dan ook ergens anders bekijken.

Komt goed een land in komen is meestal moeilijker dan er uit. Tot van de week.

Have a nice flight!

Frank

Je hebt leuke verhalen geschreven maar ik vind deze wel een beetje tegenvallen. :( ;)

Pascal en Amy

Waren 3 snelle weken he xD maar aan je verhalen te zien erg leuk! Ik zou zeggen tot snel gasten!

ZVL

ohhh je komt wel terug.... geen leuk meisje?!?! volgende keer moet ik toch harder duimen xD

Michel

@ Gino
Je weet niet wat hij mee terug neemt. En ik heb Michael al een tijdje niks zien schrijven op de blog...

mitchel

Michael kan alleen onzin zinnen schrijven en dat noemt hij dan na afloop programeren ;)
nee serieus hij gaf aan niet te willen bloggen en het ook niet wilde proberen. Dus helaas kan de boel dan alleen vanaf mijn point of view beschreven worden.
@ gino, genoeg leuke meisjes bro heb mijn ogen uitgekeken, helaas zijn die meisjes veels te mooi, daar kan ik niet mee omgaan :(